Home / About us
banner

About Miss Trésor

Miss Trésor is een Belgische mode- en beauty brand opgericht in 2020 door Vicky Vanhaeke.

Het verhaal van Miss Trésor begon met de oprichtster, Vicky, die in België werd geboren. Als kind tekende zij graag catwalkmodellen in haar eigen ontwerpen, waarmee ze haar denkbeeldige modeshows organiseerde. Ze droomde ervan om later kunstenares of mode-ontwerpster te worden. Creatief bezig zijn was haar grooste passie.

 In 2012 studeerde Vicky af als leerkracht basisonderwijs. Na een tijdje les te geven, besloot Vicky haar droom na te jagen door als model en styliste in verschillende modezaken te werken. Daar stond ze nauw in contact met alle klanten, waardoor ze ontdekte dat er nood was aan bepaalde producten die niet meteen te vinden waren. Bovendien genoot Vicky ervan om een goede relatie op te bouwen met de vaste klanten en zo vertrouwen te creëren.

 Vicky hield van haar werk als styliste, maar voelde zich beperkt. Ze was altijd op zoek naar nieuwe manieren om te groeien en een impact te maken. Daarom behaalde ze haar diploma mode-ontwerper in 2019.

 Oprichting Miss Trésor

Haar passie voor mode en beauty bracht haar ertoe Miss Trésor op te richten in december 2020: een online winkel waar je luxe producten kan vinden aan betaalbare prijzen. De webshop van Miss Trésor biedt een breed assortiment aan kleding, accessoires en beautyproducten. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de populairste online shops in België.

 Doelgroep

 Miss Trésor richt zich op alle vrouwen die graag uniek & vrouwelijk zijn, zo werd het bedrijf al snel een groot succes, en Miss Trésor werd in 2021 officiële partner van Miss België. Miss Trésor heeft niet alleen succes op de markt, maar ook in de media: verschillende producten van Miss Trésor verschenen in Story magazine, TV-familie, zelfs op TV! Het bedrijf is sinds de oprichting gestaag gegroeid en is enthousiast over wat de toekomst voor hen in petto heeft.

 Eerste fysieke winkel

 Sinds januari 2022 heeft Miss Trésor een fysieke winkel in Deinze. Tolpoortstraat 51 is een prachtige locatie voor het merk, dat bekend staat om haar luxueuze en unieke artikelen. Miss Trésor biedt klanten de kans om nieuwe producten te ontdekken: van kleding tot juwelen, van handtassen tot make-up borstels.

 Visie

  Wij zijn een bedrijf die artikelen van hoge kwaliteit verkoopt tegen betaalbare prijzen. Wij geloven in het belang van een goede garderobe die je het gevoel geeft de beste versie van jezelf te zijn. Daarom halen we onze producten van over de hele wereld om onze bezoekers de best mogelijke variëteit te bieden.

 Onze visie is om ervoor te zorgen dat elk item dat we verkopen perfect is voor onze klanten. Onze klanten verdienen de beste kwaliteit tegen de beste prijs!


 Als u op zoek bent naar een nieuw kledingstuk of een accessoire waarmee u zich koninklijk voelt, dan hoeft u niet verder te zoeken dan Miss Trésor.

Discover our

Products

Be sure to take a look at our shop!

Loading...
en